Pages

Sunday, April 26, 2009

Aku Fobia Dengan Lelaki!!!

ditujukan khas utk bdak2 x cukup umur.klu da cukup tuh..jgn bce pak cik dan mak cik skalian…ngeheheheh.oh yer,jangan marah kaum adam..aku tahu,aku tahu,ada jgak prmpuan yg jht bla bla bla blahhh…dan ade jgak bdak laki yg baek,bla bla bla bluu…diam.aku thu.ak nk crite bdak laki yg jht nih.klu x ske shadaappp,jgn bace.abis citer.HAHAHAHAH!)

aku byk baca artikel psl kaum adam….

tentang mata diorang,dan otak diorang..err,imaginasi diorang…

aku fobia dengan lelaki!!!

kdg2 bila diorang pndng bdak2 prmpuan,huiih,mnyeramkan…Astaghfirullah!!!

aku fobia dengan lelaki!!!

apabila mereka berkata pada awek(awek,diulangi,awek,bukan isteri) mereka,’awk adlh SEGALANYA dlm idop sy..’

(urgh.help me,i’m suffocatinggggg)aku pon fikir,”parents die diorang buang kat ner?agama diorang?Allah?kemane diorang buang tuh?dlm LAUT?)

aku fobia dengan lelaki!!!

bila aku dngar citer dari kwn2 aku..tntang bdak2 lelaki yg ske surf laman2 yg x bermoral…!!!

dan kdg2 ade yg tngok VCD nyer lagi…!!!

aku takooottttt!!!SUBHANALLAH!!!

NAUZUBILLAHIMINZALIK…

aku fobia dengan lelaki!!!

especially dgn mata diorang..YA ALLAH…x reti nak jaga ke mate tuh?

(aku korek karang,korang nak???

korek dgn playar panas,pastu renjis dgn garam

pastu cucuk2 dgn garfu tumpul sesedap rse,heheheheh..~~~)

dah tahu pmpuan2 yg korang kate ‘jahat’ (oi,diorang jgak laa yg korang bt awek..utk dunia sje ke,dunia dan akhirat..?)x tutup aurat,(pmpuan pon satu..ketahuilah lelaki nih gatal..TUTUPLA AURAT OII!!!)jangan la tngok…

akal da ada sembilan…reti2 la guna….manfaatkan la ape yg ALLAH bagi,gunakan pada kebaikan,bkan pada bnde2 cmtuh!!!

tapi!!!

aku ske baju lelaki…ske beli baju ngan sluar kat bhgian lelaki…

sbb..?bju ngan seluar kat situ besar lagi longgar…SELAMAT…baju kat bhgian perempuan..?ehh..x selamat tol aku rse..err..

ehm.ingt la,korang duk doa,nak isteri solehah…nak isteri solehah…

solehkan diri korang tu dlu..

dan pada kaum hawa

last,but not least…

aku thu,dosa korang,dosa korang arh..

kubur aku dgn korg laen2..nape aku sibuk sgt arh…?heh.

bile ALLAH turunkan bala,sume kene,wahai kawan2.

dan klu x de org nak nasihat,konfem da jadi ‘devil’ blake haa..

termasuk dgn aku….

aku pon,

hanya seorang hamba ALLAH yg biasa,

tetapi,dgn DOSA yg luar biasa.

Assalamualaikum..

semoga Allah mengurniakan hidayahNya pada kita.(org yg nme hidayah tuh…senyum la eh..)

AMIN….

Adios.Sayonara.

(aku nak minta maaf bebanyak pada sape2 yg marah bile bace nih.klu korang x suke,sorry.tapi dengan menulis jer satu2nye tmpt aku luah perasaan.nme lagi perasaan.korang jgn lyn sgt amnde aku tulis.yg baik korang ambik,buruk korang buang.selagi aper yg aku buat x bertentangan dgn ISLAM…ak bt.dakwah aku mungkin kelihatan..agk keras dan sinis…tapi…tu cara aku.maaf sekali lagi.dan lagi,dan lagi.maaf,maaf,dan maaf…)

p/s : artikel ni diambil dr blog sepupu ciksUnny yg sempoi dn juga tlh diedit seminimum yg mungkin..huhu~mmg brbakat btol die neh.first time read her blog entry n i already love her style of writing.^^like always,sharing is caring.so,have fun reading!


9 comments:

2ndstopsolution said...

wow!!!

rilek2 cik sunnymiso.

*sUnNyMiSo* said...

huhu~
aku steady je..
hehe..

Ainee88 said...

haha..our cousin??who's she? is it piqah?

*sUnNyMiSo* said...

ainee88 : ye,piqah..huhu~~

Nurulaini binti Taib said...

gimme the url to her blog..

*sUnNyMiSo* said...

it's just her friendster blog.try to view her frenster page n u can find it there^^

piqah said...

ohmigod!!!kak dillaaa!!!!*maluuuuuu*malu malu maluu!!!!!
my writing is not that...*flips dictionary* that,err....that...(org ckp omputeh blake,nak ckp gak...)that....that unique...!!!
i write this on my first time experiencing culture shock at my current school...huhuhu
but i am interested in writing blogs...maybe on current issues like this...most of my blogs are about student life and such..huhuh.how immature.kih3.
maybe i'll start it after spm...huhuh....XD

aLwEz o0kies said...

not juz 4 da guys isn't it??
gurls oso hv their share~
hehee~~

Kfid said...

mantap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...