Pages

Tuesday, November 03, 2009

Senyum sampai telinga=)

Kami cuti seminggu!!
wah.ini sudah bagus.
hari ini temperature drops smpai -4.
blom habis terkejut lagi neh.autumn,tapi dah mcm winter.
aish.tadi balik dari kelas,buka emel.
"Anda dilarang ke kelas selama seminggu bermula hari ini."
sebabnye?ape lagi.kes h1n1.dah ramai yg jadi suspect virus nih.
hmm.risau ade jugak.tapi papepun kpd yg tengah sakit tu,
ciksunny doakan moga cepat sembuh ye.InsyaAllah.=)
nak buat ape ye cuti seminggu?
......................
......................
......................
.........still xde jawapan.
hmm.kna siapkan kerja yg paling penting.
then,ape lagi ye??
guling2 atas tilam smbil berbalut selimut tebal.ini sudah semestinya.
tipulah sape tak suka 'aktiviti' neh.nak2 dikala kesejukan melanda neh.
papepun,sume2 silalah jaga kesihatan masing2.
yg ade kat korea ni,jgn lupe pkai baju tebal2.
kalo ciksunny takpe,dah ade 'penebat haba' dalam badan.hehe
yg kat m'sia plak,
musim2 hujan ni tak perlulah nak bermandi manda dekat sungai ke,
tasik ke,air terjun ke,bahkan kat longkang skali pun.
bahaya tau.(ini sebab byk jadi kes mati lemas.)
so,sume.selamat meneruskan aktiviti harian anda.
sekarang ni dah tiba time to golek2 atas tilam.
yiiihhhaaaa!!!!=)


**met wif miss Lee Sun Mi last night.had a really delicious dinner and we even met with the SBS mc for Challenge Golden Bell!yet another memory was made=)

3 comments:

Hazwan Arif said...

jom balik m'sia
haha

Nurulaini binti Taib said...

hehehe.. sejuk nye... -4?? omg! thank god i'm not in ur shoes. hihihi... take care of yourself. dont forget to wear mask ok. even better, dont go to public places.i heard it is pretty bad in korea now.

*sUnNyMiSo* said...

hazwanarif ::
ko byr tiket prgi balik ak bleh??hehe=)

sis::
baru sket nih.the worst nitemare lom dtg lg nih.hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...