Pages

Wednesday, October 20, 2010

Masihkah belum terlambat?


Fuhh.title mcm ak mau konfess ape2 je.hikhik.ok2.time for no joke.
Sekarang officially semua yg bergelar student di Korea ni tgh brhempas pulas memerah keringat(bajet keje tengah sawah je) sebab sekarang adalah EXAM WEEK.ambik kau.huruf besar tu.Jadi kiranya belum terlambat la kirenye saya ucapkan selamat maju kepada semua yg bakal ataupun dah menduduki exam.Study rajin2,ingatlah org yg trsayang.hehe

Penawar jiwa:
Sabda Nabi s.a.w yg bermaksud;
"Jadilah kamu orang yg berilmu,atau orang yg mengajar,atau orang yg belajar,atau orang yg cintakan ilmu.Jangan jadi orang yg kelima iaitu orang yang benci kpd ilmu nescaya kamu akan binasa.
(Riwayat al-Tabarani no.5171)

**pic courtesy of my 'nerd' rumate.hehe

Published with Blogger-droid v1.6.3

2 comments:

o0kiesdo0kies said...

setelah sekian lama...kekeke...
GUD LUCK DILA!!!!do ur best n dun give up...

kipem19 said...

salam.. ala dila tersilap cakapTT
terima kasih la letak gambar cacing saya^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...