Pages

Tuesday, November 09, 2010

Kakakku Seorang ............. ??

Hari ini telefon emak.Dah lame rasa tak telefon.
ekeleh.seminggu je pun.hakhak=p
minggu exam mehhh.sempat telefon wktu awal2 exam je untuk minta
doakan moga2 dapat jawab dengan penuh berjaya dan saksama;)

Kali ini mak suarakan kebimbangan ttg saya yg perlu duduk asrama tahun depan.
(yes,i think i'm goin to live in hostel for the next two years)
Mak tanya,
"Boleh ke makan makanan Korea hari2 tu?"

erk.biar betul mak ni.aku punyala tolak batu ngan kayu je makan.hehe

then mak usul,
"Biar mak gi sana la.Sewa rumah,boleh masak2."
amboi.serius bunyinye tu.(-_-=)

usah risau la mak.kami boleh curi2 masak kot nanti disana tu.
kurang2 still lagi ade kedai kebab depan U yang bakal jadi 'rumah kedua'.hehe=p

itulah mak.takde kerja lain.duk asyik risau pasal ana..........k je.
Tapi zaman sekarang still ada anak yg tak boleh nak jaga hati parents.
eiii.goram den kalo dongar crito anak derhaka nih. :(

oh.hari ini mak ingatkan hari lahir k.nor(my eldest sister).
ish.omak ni.mestila den ingat.hehe

jadi di kesempatan ini aku mau ucapkan
SELAMAT HARI LAHIR buat K.Nor.
dengan ucapan;
- semoga sentiasa berada dibawah rahmat Allah.
- semoga jadi anak,isteri,dan hamba Allah yang solehah.
- semoga bahagia dunia dan akhirat.

oh.meh nak cerita sikit pasal K.Nor ni.
aku kalo ngan K.nor ni,memang jeles terlebih-lebih.
sebabnye die sungguh comel,kecik molek.
kalo jalan sama2 jgn harap mau expect orang lain cakap aku ini adik.
Selaluuuuuuuuuu jadi 'instant kakak'.(-_-=)

pulak tu kalo sama2 jalan ke,duduk ke,
mesti orang nampak dieeee je.
cam bersinar2 je dari jauh.
oh.tak caye.meh nak tunjuk bukti.

sblm tu.tak nak bagitau yg mana satu empunya diri.
atas dah describe.
pndai2 la cari.*_*






see2.!kan bersinar2 tu.
macam glow in the dark.hikhik
yg lain?
cuba lagi di masa hadapan.(-_-=)

aku pun jeles sebab die dah ada kereta.
uish.aku kalo manusia yang dah ada kereta ni,memang rasa cam orang tu
dah berjaya lah.
aku ni.lesen kereta pun xde lagi.boo.!haha.

aku juga jeles sebab die pandai komputer.
pandai repair,pandai modified,pandai buang virus.iyahhhh!!(sambil buat gaya nk bersilat)
satu benda je die x mahir pasal komputer ni,jeng.jeng.jeng
bab mengangkut komputer.hehe.ini bagi kat akulah kan.sebelah tangan je ni.=p

jadi akhir kata,
semoga K.Nor akan terus tabah mengharungi dugaan dan cabaran hidup.
ingatlah bilamana kita rasa susah,rasa kesunyian,
bkn aku,bkn k.ru,bkn juge mak ayah maupun pami yang akan ade disisi selalu,
tapi Allah swt.kan Dia sentiasa ada utk hamba2nye=)
insyaAllah selagi termampu,adikmu ini(erk.macam geli.hihi)
akan sentiasa doakan yg terbaik.

last but not least.

selamat hari raya.
eh.silap.








Happy birthday my dear sister.=)

4 comments:

Anonymous said...

tq so much...byk ngat puji neh..terpaksa ar belanja gini...hahaha

Nurulicious! said...

ahahahahaha... mne gop k.nor bersinar. aku lgi bersinar lah! ahahahahhaha

miss said...

haha...kembang hati kak nor..orAng puji gitu..

eesyaheera said...

kak nor yang kecik molek pakai tudung putih tu ke? alala comel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...