Pages

Friday, December 04, 2009

Mulut rasa ubatㅠ..ㅠ

Kenapa mulut rasa ubat?
haa.itu yg kite tak tau(ikut stail Los dan Faun)
aiya.actually hari tu buat dental surgery(ceh takleh blah bhs!)
atau dlm bahasa melayunye,tampal gigi ni ha.
sakit ke?
uishhh.
bukan ke sakit gigi tu sakit ketiga lps mati,n beranak?
mustilah sakit.smpai terbaring kat umah K.Ani (staff embassy) lagi!
*thanks k.ani bg pinjam katil*
hmm.tapi memang pun.gigi dan aku.memang tak ngam.
ade je yg tak kene.ish.dush2.
well.mggu dpn ade appointment lg.
dah la sehari seblm exam tu.haaaiiii.alamatnye menderita lagi la kot.*takut2*
kalo tak pergi karang,duit dah bayar.
berapa?ok2.the best part.rawatan gigi kat korea.tampal je,bkn cabut.
350000won.atau dlm malaysianye rm1025.55.ha siap ade sen2 lagi tuh.
erk.mahal siot.kuikui.ha.kalo dah bayar byk tu,takkn la xnk gi kot?
tapi kan,sesuai la kot dgn alat2 yg die guna kat klinik tu.canggih wooo..
masuk je klinik tu trus brbalan-balan mata ni ha.
sume pinkkkkk je.nurse die?semua perempuannnnn je.cun woo.
ak bet sume laki yg pergi tu trus ilang sakit tgk muka mereka yg cun melecun tu ha.
ish.dah2.saje je ni mencuri masa study sket update blog brhabuk nih.
kalo ade mase,takdenye nak update.huhu.
ok.got to go.eh sebelum tu.lupe nak pesan.
jangan lupa tgk crite The Sister's Keeper.best.hehe.

**Kepada sume student Dongyang Technical College(bajet student korea pun bace ke??) selamat menempuhi final exam dgn jayanya..meh kita study rmai2!=)

4 comments:

aLwEz o0kies said...

luv the sister's keeper...
bc buku jew...citer xtgk lg..
tu pown da kamdung sgt2 da..huhuu..

p/s-ske lgu teayang jgk!

*sUnNyMiSo* said...

oOkies::kalo tgk crite tu,berbaldi buleh dpt air mata.huhu.taeyang cuigo!

kuwaneey said...

hehe!!dila dilla dilla!!!!!!!!!11hohohohohohohhoho..jumpe balik di blog setelah alam aku abaikan blog yang hampeh ini..hehehehe..=)ape khabar teman??hihihihihi....

Nurulaini binti Taib said...

x abes2 ngan sakit gigi mg nie...skrg gane? ok dh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...