Pages

Saturday, March 06, 2010

Artis Korea/Superjunior.wondergirl.beast.blabla.blabla*.oh blabla itu bkn name artis.*

oh.sila ketuk kepala saye kerana malas betul mau update belog.

okeh.moment of truth.saye tak rase nak update belog
sebab dah balik semula Seoul meh.huhu.oh cuti sungguh singkat.*padahal dh dua bulan*
ok.seperti biasa luggage saye mesti lebih muatan.*adoi duit lagi*
padahal on the way kat laut sekrg ade 3 kotak barang bakal smpai.
haha.macam dah tak balik2.

oh.lupe nak bagitau.sekarang saye officially 2nd year electronic engineering student.
*walaupun baru gi kelas tak lebih 3kali.oh ye.sila tampar saye supaye sy sedar diri=P*
so far masih lg ambil masa sesuaikn diri balik dgn cuaca yg mak aii sejuknye.hoho.
*oh ye.kulit muke dh kering cam rupe gam yg dah kering.tau ke?*
sila la promote kat saye ape2 shj produk pelembap yg best tahap cipan.
boleh pakai bior dpt kulit halus mulus gitu.
oh jgn rekemen sy fair&lovely.saye nyampah dgn produk itu.hehe
boleh jd putih dlm mase 2-3minggu?
wah.kulit manusia ni blh brtukar kulit cam lipas tu ke?(-_-=)
sungguh tipu sume itu.same cam iklan kfc shrimp nugget tu.
rupe dlm iklan saiznye punye la besau.realitinye?ha.pikir la sendiri.
*oh kesian plak kat nabil nak kena saman.ha.sekrg kna tukar tagline la."Lu pikirla sendiri
sebelum cakap!"ok ke?*

oh.ape yg aku melalut.potpet potpet sambil dengar lagu mmg mengasyikkan.
sori kamu,kamu dan kamu,terpaksa bace entry yg sungguh membosankn ini.
oh lupe.
kamu mesti pelik ape kaitan tajuk di atas dgn entry ini.*pelik ke?*
sebab musababnye adelah ramai botul yg bertny,prnh jupe artis korea ke kat cni?
jawapannye mudah je.*artis korea tak mcm artis m'sia.buleh jupe dimana2 cam kat tesco,thecurve,7eleven?blabla.*
nescaya kalo adela artis korea yg jln2 dgn muke toye smbil membeli barang,
memang die xleh balik rumah la.silap aribulan kna colek plak ha.
kawasan tu plak smpai lam lingkungan 1km ato lebih akn jadi sesak sekelip mata.
*eh,ade ak bgtau ke korean fans memang kipas-susah-mati yg extreme gilos.hehe*
jadi sekian itu sahaje la sejarah tajuk entry ni.
mukadimah sket nyer panjang.
oh.minta maaf sekali lg.sayang la korg sume yg sudi jadi follower blog yg x seberape nih.
nah.flying kiss utk kamu,kamu dan kamuu.♥.yucks.cam geli**
sekian,annyong!=)

nah gambar korean fans yg semangat btol minat kat artis kesayangan ha.
cilok gambar dari berita yg tunjuk pasal sorg artis ni yg kuar dr kumpulannye.
kire fans x puas ati la.ke sedih?ntah.saye tak kesah pun.
get a life la weh!idop sendiri pun trkial2 nk arrange.

biorla apepun keputusannye,asal die bahagia sudey.
oh.yg saye duk leter ni,kamu,kamu,dan kamu
tau ke tuan empunye badan?ha.sape nk jawab silalah ye.
sebelom lagi byk saye bebel,cni saye nk letak fullstop.nah.

7 comments:

HuRuL_AiNi said...

OMG....u study kat Korea....waaaahhh, aku berangan je la nak pergi sana....

hohoho....sana memang susah nak jumpa artis ekk (ceh, mcm la kat Msia pernah jumpa...huhuhu)...
apapun, all the best for your study...nanti balik Msia senang je layan drama Korea x payah ada subtitle...hehehe

Billet-DOux said...

bestnyer kat korea.. belikan adiah.. huhu

iQapiQa said...

huhu...dila.
sje nk berinterrupt..
ol da besh ya prenz...
jgn lupa rindu mlaysian yep..
rindu itu indah sgt dear!

*sUnNyMiSo* said...

hurul_aini::
ish.kdg2 berangan tu boleh jd kenyataan tau.mane tau satu hari nati buleh dtg cni ha.=)

billet-doux::
nak adiah?buleh.sila la bg duitnye.haha=P

iqapiqa::
thanks dear.
i agreed 100%!
miss u oredi=)

Nurulaini binti Taib said...

letak vaseline kt muke. =p

anummss said...

meh sini i tolong ketuk kepala u..
spy tak malas..
huhuhu... (^_^)

Yaya Mahidan said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...