Pages

Thursday, March 25, 2010

Saye cantik kan...?

ohh..relax2.sila jgn muntah darah dicni.haha

ok.moment of truth.title post ni xde kena mengena pun dgn diri saye,

pacal (pecal?) yg hina ini.(-_-=)

jgn salah paham.saye suka diri saye.tp xdela nak memuji diri sndiri kat blog public ni kn.malu2..=P

oh berbalik kepada salah satu prkataan dlm title kontroversi kat atas ni,iaitu tak syak lg,CANTIK.oh.sungguh berbesar hatinye saye bila ade org bg award bernama

'Beautiful Blogger Awards'.

sungguh gembira saye spt gembiranya saye bile dpt mkn Samgak Kimbab (nasi rumpai laut bersegitiga)*oh.sungguh buruk bunyinye bile translate nama makanan ini*
time perut berdendang lagu tajuk lapar perutku lapar.(^^;)

meh nak tempek rupa bentuk sbnr awards ni.


amek kau.meletopp gitu haa.hehe.*excited trlebih*

.opss.jap2.igt dpt awards ni free2 ke?ade keje kna buat tahu.

kalo rajin sila bace,kalo tak,nun dihujung sane ada pangkah X.paham2 sndiri la ye=)

.::Thank and link the person that tagged you::.

setinggi gunung kinabalu terima kasih kepada pemilik blog http://noneyloveswhite.blogspot.com/ atas awards ni.=)

.::State 7things about yourself::.
Orang Teranung kite.Rakyat Dungun.Masih belajar.Suka masak.Tak ada lesen keta mau pun motor.Suka memblog.Suka mmbace blog.tettttttttt,ok.dh cukup 7.
xleh ckp lebih2.nati org menyampah=P
ok2.saye tau ade soklan yg saye saje tak jawab.
nak buat camne,blogging wktu klas.mate jeling kat prof,
tangan duk menari ats keyboard..!
blh maaf ke.mata mengantuk laaaaaa.
sila jgn ikut mcm saye!
THE END
**back to class.

3 comments:

eLLa said...

wwahhh..
saye pown org dungun..
hehe

Nurulaini binti Taib said...

tempek, dila. seriously??? muahahahahahhahaha

*sUnNyMiSo* said...

ella::idop org dungun!!!*gaya tgk team feveret mng bola*

sis::whtevas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...