Pages

Thursday, April 08, 2010

Pokok pakai baju...?

Hari ini cuaca sangat baik.
Tapi pagi2 lagi seawal jam 9pagi (8am wktu m'sia)
kepala dah start sakit.
oh.ini bukan sakit sebab penyakit.
Tapi sebab tak paham ape la yg dibebel kn lecture kan depan.
arghhhhh.
2minggu depan dah nak start exam.
Minggu depan plak ade quiz engineering math.
G.R.E.A.T.
nampaknye minggu yang ditakuti tiba juga akhirnye.
padan muka ko.masa belajar main2.bkn nak belajar betul2.haha

oh.tapi ade yg best.SPRING season dah tiba...!
sangat suka time ini.
dah sebulan lebih dok melihat ranting,pokok kering yg cam tak pakai baju.hehe
so,dh tiba masa utk cuci mata tengok bunga2 plaks.wiiiii=)
insyaAllah kalo 'ter'pergi taman,
nati saye upload gambar2.wait for it ye.=)
sekian(-_-)

4 comments:

joegrimjow said...

skrg musim bungaa
;)

::FAIZ FARISH:: said...

Musim bungga ka? haha

ajid said...

hate bila exam datang musim bunga.
macam mana kita nak picnic kan

dillataib said...

joegrimjow::
best kan.hehe

faizfarish::
obviously,yes=)

ajid::
btol2.
kalo nak pegi pun kna pk
3-8 kali.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...