Pages

Sunday, July 04, 2010

Pr-a-k-ti-k-al

ohoiii penduduk kampung sume.
ape khabar orang disana..!!!ahaks.

kat atas ini adalah pembuka kata utk entri yg julung kali dibuat
slps hmpir 2 bulan berkubur.=p

oh.life semasa cuti dicni sggh bosan.lain la kalo aku kat m'sia sekarang ni.
time2 bosan bley gak kayuh basikal gi pantai.
ahaha.ok tipu je bab kayuh basikal.
tp btol woo.kalo bosan bley gi pantai,
tak pun gi makan kat gerai tepi pantai.pantai.pantai.pantai.

dah nak dekat sebulan gak cuti ni.sekarang masih lg x habis buat praktikal.
praktikal macamana?toksah cakap lah.nightmare kot.
tggl lagi 5hari nak praktikal.tp 5hari pun rasa cam 5bulan.adoi.
lepas ni bulehla bebas dari pemerintahan kuku besi bos kami.ahahahaha.
sakit woo badan.hari2 keje bongkok2.kadang2 brdiri 3-4jam.
keje dari pagi 9 smpai malam kul 9.
nak nangis pun ade oiii.sabo je lah.dah insaf dah ak ni.
lps ni kena blaja btol2 kalo tak nak jadi kuli!*semangat*



ha.barang kat atas ni la yg kami duk buat hari2 dari pagi smpai malam.bukan berpuluh unit oii.
satu hari ade la kna buat smpai 400~500 unit.memang btol2 seperti korean dah aku buat keje.
laju tak hengat.muka seriuuuuus je.

bos,boleh tak kalo sy nak buat praktikal smpai esok je.....?*kalo cakap mcm ni,agak2 2bakul kot aku kena sumpah seranah.hehe*

2 comments:

Nurulaini binti Taib said...

double or triple your patience.what you will face in the future is a lot tougher than what u r facing now... 5 days will come in just a blink of an eye. just stay strong and be positive. take care.

kipem19 said...

akhirnya dikemaskini! ooh lama sungguh tak dengar cerita daripada rumate ku ini.. sihat ke? sabar banyak2 ya tak lama lagi merdeka. moga masa berlalu dengan pantas tak terasa pun tiba-tiba dah abis!=)
dan juga welcome home in advance~~
*terima kasih update blog^^~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...