Pages

Monday, July 19, 2010

Where in the world are this girl??



oh.happy day.oh happy day...=)

3days at home.so far,i could'nt ask for more.i feel blessed!syukur,Alhamdulillah^_^

Alhamdulillah,flight dari Seoul-kL was'nt too bad.
guess what.dapat naik business class dowh.ahaha.
ok.jgn buat muka menyampah.sape tak gembira beb.
engko tempah tiket ekonomi class je,tup2 dpt masuk business class.
auwww.melompat gembira youuuu.=p
igt nk amek gambar,posing2 sket dlm business class.tp,kamera
takde plak.lupe nak letak dlm hand luggage la plaks.
bagus gak.kang aku sorg je yg nampak jakun.ahaha.
mcmla tak jakun ko duk tulis post pasal ko buleh duk business class oii!(-_-=)
tapi otw flight tu,cuaca tak berapa elok.byk kali la duk goyang2,
senget kiri,senget kanan.aduhhh.
dlm kepala ni dah duk hafal cara2 nak pakai jaket keselamatan dah haa.huhu.psiko ke aku??=p
nak kurangkan ke-fobia-an aku tu,ak pun tgkla muvi crite seram.
haha.nasib baik ak tak jerit sorang2 mcm org gila.

uishh.part paling best duk business class.MAKAN SUPERB!
haha.die punya serving satu2 haa.mula2 appetizer,pastu main menu,
pastu buah.pastu dessert.fuhhh.appetizer je pun dah makan sate dowh.
ahhh.rase gembira spt terapung di awangan.eh jap.mmg pun.kan atas flight tu.ehehe(-_-=)
tapi disebabkan keadaan kapal terbang yang tak berapa nak stabil,
tak dapat nak enjoy sangat makanannye.dapat merasa setiap menu sikit2 je.
yela.dah kapal terbangnye tak beri kerjasama.
senget situ,senget sini,perut pun jadi tak berapa best.=(
damn u flight!ehehe


ok.flight took almost 6hours.seperti biasa,sepanjang flight,aku tido2 ayam sahaja.
sentiasa diganggu para steward yang duk tanya mau makan apa.aduii..ㅠㅠ
akhirnye.yeayyyyy!sampai juga di kLia.(prof aku panggil KLIA tu klia.instead of sebut abjadnye)

then jumpa kawan di kLia,semayang,makan2.
pastu off to terengganu pulak.kali ni takdenye nak dapat naik business class.
dah balik ke ekonomi laaa.hehe

wah.panjang jugak post aku kali ni ye.
sedangkan purpose utamanya nak bagitau aku dah balik Malaysia je pun.teehee=p

i LooooooooooooOooVEEEeee Malaysia!xoxo

8 comments:

shakira said...

WOW. best tu wei

ayin~weeweet said...

balek dr seoul?belajar di mana? :)

dillataib said...

kira::
ehehe

ayin~weeweet::
yup.one of the uni di korea.

Nurulaini binti Taib said...

welcome home and please take care of the cats! =p

kipem19 said...

assalamualaikum wbt

waaaa da balik rumah...semoga berbahagia bersama keluarga tercnta..kem salam kat mak ayah awk eh=) raya jangan lupa saya;)

iQapiQa said...

home sweet home dila

dillataib said...

sista::
errrrrrr.mok ade jage.haha

kipem19::
waalaikummussalam wbt..
insyaAllah..
orait.tidak dilupa
walau dimana jua anda berada!ahaks=p

iqa::
thanks dear=)

Lynn La Loy リンダ said...

Bestnya.. u study kat korea...
Mesti pandai ckp korea kan? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...