Pages

Tuesday, July 21, 2009

Ganu Kite!!

Alhamdulillah.
Akhirnye trip ke Trganu mggu lps dah pun brakhir dgn jayanye..
Probably one of the most memorable trip ever!
Byk jugak tempat yg pegi.
Sekadar menyebut,Taman Tamadun Islam,Pasar Payang,Rantau Abang,Sekayu
dn byk lagi..
Berkelah di Sekayu pun best.
Mandi manda smbil makan2.
Tiap masa pun makan je kejenya.Rambutan,manggis,nasi dagang jadi menu kitorg hari tu.
Memang best la wktu tu wlpn ade cket gangguan dari bbrp bdk2 lelaki yg xtau malu.huhu
neway,wlpn lebam2,luka sane sini,Sekayu mmg best.
Suasana hutan yg masih terpelihara,bunyi air,bunyi serangga.ciksUnny bagi 5star lah!^^
tp hari tu berkelah dkt bawah je.my dad tak bagi naik smpai waterfall,bahaye kat ctu.
Alhamdulillah,xde pape yg buruk brlaku.We all had a great time that day!
Wktu di Awang's Chalet,Rantau Abang pun best gak.
Lepak kat pantai smbil makan2 dn mengira bintang2 di langit smpai jauh malam.
hehe.
Bunyi air pantai,bintang berkelip2,bau air laut.Indah betul ciptaan Allah..
One night spent at the Rantau Abang beach was really awesome.rasa mcm tourist!hehe
Hajatnye nak tgk matahari terbit pagi tu,tapi tgk2 dh msk subuh pun takde
nmpk tanda2 matahari muncul.
So,we just assume that the cloud was too thick that we could'nt see the sun clearly.
Neway,3days with friends made me really happy.
Hoping someday bley cuti same2 lagi.
Korg terbaik!!^^

**dah puas mkn keropok lekor terengganu ke??hehe..

5 comments:

Hazwan Arif said...

hoho..
sedaknnye..
aku duk perak doh ni..
nk balik tganu ase..
huhu

*sUnNyMiSo* said...

baru gi nok balek doh ke??
huhu.
sekrg baru ak sedar,trg ni
bnyk gak upernye tmpt2 yg best.huhu

syazwan safwan said...

kat Besut pon banyak tempat-tempat menarik...mcm La Hot Spring..Lata Tembakah...Lata Belatan...Pantai Bukit Keluang..

syazwan safwan said...

Pulau2 pon byk kat sini...pulau perhentian...pulau redang...pulau Lang Tengah..pulau Rhu...

*sUnNyMiSo* said...

syazwansafwan::
tempat2 cam lata tu blom prnh gi pun lg.kna try ni=)
yg pulau tu lagila.bile la bley smpai ctu.huhu~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...