Pages

Sunday, January 16, 2011

Jumpa Jang Geun Seuk

Ok.tajuk bukan provok ye.
Ini realiti.

Dah lama nak kongsi dicni tapi biasalah,
mood blogging selalu aje tak ada dikala cuti panjang ini.haha
ok2.sejujurnye takde la aku jupe dengan die face to face.

Hari tu aku ingat lagi.Seoul tgh sejuk tak hengat.
Hujan pulak tu.Kami jalan2 di Hongdae.
Binatang apa pula Hongdae ni?Hyundai ke ape?
ok2.calm down people.;p
Hongdae ni shopping street yg femes jugalah di kawasan Seoul ni.Tempat hang out budak2 time hujung minggu.ok ni tipu.sbnrnye tak payah tunggu hujung minggu pun,sbb hari2 pun ade muda mudi hang out kat kawasan ni.

Untuk peminat drama Korea,mesti tau tentang cerita 매리는 외박 중.ha.sudah.
ape plak die ni tulis??dimudahkan bahasa,drama tajuk Mary Stayed Out All Night.(err tajuk cam buku crite kanak2 ribena=)cerita ni mostly shooting di kawasan Hongdae ni lah.

:: tempat kejadian ::

Tapi sungguh unsangkarable lah yg hari kami keluar tu,ade buat penggambaran.
Dipendekkan cerita,
sempatla snap 1,2 gambar Jang Geun Seuk ni.haha.sambil tutup2 muka takut termasuk dalam kamera yg tgh shoot.;p auww.nati femes malulah.haha


:: itu JGS ::


Ok.Kesimpulannye aku tgk mamat Jang Geun Seuk ni takdelah hensem mane.ok.peminat JGS,jgn marah.JGS memang ade rupa.
Tapi dari pemerhatian jarak jauh aku ni,
die punye confidence tu yg membuatkn die nampak stand out even dalam crowd yg super ramai masa tu.
Pernah dengar org kate,
keyakinan diri tu lah kecantikan dan kehenseman diri seseorg tu.
Jadi anda nak jadi cantik?nak jadi hensem?
Senang.CONFIDENCE itu mesti ada.
Biarlah orang kate ko hitam cam bontot kuali ke,gemok mcm tong ke,kurus cam lidi ke,
brjerawat macam kawah bulan ke,bior jo la semua tu.
Mulut manusia kita tak leh tutup oii.
Berapa kali nak bagitau,sebaik2 kejadian itu kan,MANUSIA.
Allah dah cipta kita SUPER indah.
Jadi buang la perasaan rendah diri yg melampau tu kalo ade.Yakin dengan diri kita dulu,baru kita boleh yakinkan orang untuk terima kita seadanya ok.

peace n out.
salam.=)

10 comments:

Oreo said...

Yeah,setuju

biar muka x berapa cantik tp yakin dgn diri sendiri

dillataib said...

orea ::
yes,indeed.:)

♥ euha bukan euna said...

pah jupe dia buleh tido malam x? hehe

dillataib said...

euha::
boleh je..
makin nyenyak lagii.haha:p

nur83scopie said...

rezeki2..buleh tgk dia live...hahaha..

Azura "Banyak Cakap" said...

Ah ah betul tu, dia tak hensem tapi dia comel, ekekeke!

Bestnya dah pernah tgk dia, saya tgk dalam tv je, ekekeke.

Azura "Banyak Cakap" said...

Owh forgot to mention, ni rasanya pengambaran dia untuk drama "Marry Me Mary. :)

dillataib said...

azura "banyak cakap"::
haha.yup,totally agreed.
not handsome,but super cute.hee;p

oh.i thought the english title is Mary Stayed Out All Night.haha
i guess i just translate it right from the korean words.my mistake.:)
thanks for the info ya.!

choco chocolatey said...

wooowww...i love JGS...how lucky u!!...im jealous lol...:p..i wanna see him too...hahahaha..:p

MOCHA FLAVOUR~~ said...

actually kak nama drama ni mmg mary stayed out all night~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...