Pages

Sunday, February 15, 2009

i'm 20!

i'm 20!
haha..
dulu2 slalu trmimpi2 apa akn jadi bile umur dh msk 20an..
well,the time has come..
burfday pertama celebrate tnpa perlu kongsi kek!hehe
(kalo kat m'sia ni slalu kna kongsi ngan adik yg burfdaynye sehari slps burfday ciksUnnymiso)
thanks for all the wishes n presents..
Lepas ni kna jadi lebih matang..
Jadi wanita 20an yg sofisticated n bergaya..
wahaha..
itu dlm mimpi la nmpknye..
burfday thn ni jugak special bg budak2 bathc 83 kat cni..
burfday ciksUnnyMiso jatuh pada hari sama kitorg grad language study!
tahniah2 pada sume..
bahasa korea sekrang sume dh habis blaja..
expertkah anda??
hehe..
sbnrnye nk tny diri sndiri pun malu..
huhu..
xpe2 lps ni kna byk2 ckp ngan koreans..
bilakah itu?
hehe~
jgn biarkn idup anda diselubungi misteri~
prsoalan yg kalo diajukn kat ak atau sape2 bdk batch 83 ni,
akn dismbut ngan senyuman yg tersipu2 malu..
kehkeh..
nak tau apa hadiah trbesar ak burfday kali ni?
Tak syak lagi,
persahabatan yg lama trjalin kukuh dgn anda sume..~
thanks,everyone^^

4 comments:

PA 007 said...

tak baek tau tak kongsi kek burthday ngan org, hehe, cayok2..

"HAPPY BELATED BURTHDAY.."

Hazwan Arif said...

eh..
heppi belated birthday..

*sUnNyMiSo* said...

tenkiu2...
hadiahnye mane??
hehe~

.::kusharzwaneey::. said...

bestnye banyak adiah..=)
hhehehhehehe....
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...