Pages

Friday, June 26, 2009

~~~~~~~Finally~~~~~~~

Bismillahirrahmanirrahim..
Yes!dpt juga peluang tulis first posting dr Malaysia ni.
huhu..
Malaysia?
yup,sekarang ciksUnny dah pun selamat sampai ke Malaysia,
atau lebih tepat lagi sudah pun berada di Terengganu,
negeri tercinta pada jam 9mlm semalam.
Alhamdulillah,perjalanan berjalan dgn lancar.
Thanks to ciFarahblingbling and family yg sudi jd 'family sementara' ciksUnny
sementelah smpai di KLIA.
Trigt pulak kate cikFarahblingbling,"family aku pun,family ko jugak."
Bila difikir balik kami budak2 83 ni dah hidup mcm satu famili.
Teringat pulak,kalo ade famili sape2 hantar barang,kitorg akn nikmati sama2,
kalo nak mkn mknn sedap2 masing2 akn tanye resepi dr famili masing2,
makan pun sama2,semayang same2..
haaa..baru je beberapa hari tak jupe ngan dorg,dh pun rase rindu.
huhu..
Setahun lima bulan dah idup bersama.
Sama2 harung suka dan duka.
Tanpa famili,kat Korea tu,kawan tu ibarat adik bradik.
malahan blh dikatakn lebih dari famili kot.
Itulah hakikatnya.Dan sebenarnya,ikatan akidah antara kami
yang sebenarnye memaniskan lagi prjalanan idup di Korea tu.
Dan kali ni bila dah kena berpisah utk cuti summer ni,mula la rasa rindu.
Tak buleh nak bayang plak nati bila dh 4thn kemudian.
Kena berpisah utk same2 harung hidup masing2.
Tapi rasenye eloklah kalo buat masa ni,
ciksUnny cuma nak live this life to the fullest.
Kalo kita terlalu fikirkan pasal sedih2 ni,tak jadi buat kerja.
semoga sahabat2 sume dapat bercuti dengan penuh gembira.
Jaga kesihatan masing2.
Insyaallah,kita jupe lagi nati ye..
Kalo free2 tu datanglah ke Terengganu ok?
takpun kalo on da way nak gi mana2 tu,
lalu ikut Terengganu,singgah2 ler umah ciksUnny ye.^^

**dua hari,dah mcm2 benda makan.ish2..nati lps 2 bulan ape rupe la aku nati ye..hehe
-aku suka Malaysia!-

8 comments:

cupin cipon said...

sedeh ak baca ni dila..
huh...

Nur Fadhilah Abd Ghani said...

WAAAHHHH
sy mahu ikut..
senyap2 ko blek..
esok sunyi sepi dah a tingkat 2
sori dilla
x sempat nak salam ari tu
nak blek jgak!!!!!!

2ndstopsolution said...

나이스...

우리 "형제"들을 사랑한다.

*sUnNyMiSo* said...

cupincipon::
hehe..sabar2..ur time will arrive soon...^^

fad::
ala fad,jap lg pun ko dh nak balik kn..xpe2 nati ade masa kita jupe eh^^miss u already!

2ndstopsolution::
-akusayangbudakbatch!-

aLwEz o0kies said...

dilla~
hekhek~
tiadakata2sekadarmelawat
hahaha~

~musytaquljannah~ said...

hee...nak cam alink gak la...xtau nk ckp pe..btw..alang2 kat ganu tu..ble nk trun bndar?

namesayerien said...

dilla!!
tunggu aku tiba haha

bintang said...

salam wbt..betul kata cik sunny..

baru sekejap dah rindu...saya juga mahu berkata-kata sebegini tapi tak reti nak meluahkannya seindah kata-kata cik sunny...
terima kasih kongsikan post yang melambangkan perasaan kebanyakan 83^^

rindu budak batch~~ (gurls la..kalau semua lain macam pula.. hihi)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...