Pages

Friday, June 05, 2009

***Time is ticking****

hello world!!
ceh.mcm buat konsert.hehe
ok2.
nak kongsi crite sket.
sekrg dh msk bulan jun kan.
nmpk countdown clock kat tepi tu?
ok2.i'm not gonna lie.
tak sabar mau balik!!
hehe
kalo la ade sape2 yg 'dh lebey mkn garam dr aku bace ni,msti ckp ak poyo lebey neh.
haha
xpe2.ak tak salahkn mereka.
ak pun akn camtu kot kalo kat tmpt mereka.
tp lumrah la kan,first time nk blk lps dh lame duk cni,
so excited trlebih la.
hehe
neway.byk benda btol nak kna buat sblm blk ni.
benda ape?
of coz la shopping!!
opppss..
sblm tuh.ade exam la.
aiiii..camne nih.badan mmg ade kat cni lagi tp otak fikiran ni
dah jauh lame terbang ke m'sia dah.
haha.mcm org gila.
gila ke aku?
ok2.udah2 la mengarut ak nih.
tgh buat kuarantin diri sndri ni.
tiba2 plak demam.huhu
tp itula demam pada batinnye je,zahirnye cam bese je.
siap boley taip2 update blog neh.
ish3..
tp btol wa cakap lu.
pagi tadi berat gile dowh kepala mau bangun.
rase mcm bumi ni berpusing2 je.(tp bukan ke bumi mmg berpusing setiap mase kn??)
ok2.sume cepat tadah tangan.
bace bismillah byk2.doakn kesihatan ciksUnny yeh.
satu lg,nak exam ni.
jom kita same2 doa moga kita smua berjaya dgn jayanye^^amin....
ni nak kongsi satu keratan akhbar singapore.
dpt dari emel.
silalah baca ye kalo ade masa.

6 comments:

aLwEz o0kies said...

gud luck exam~~~!!!
cik sunny~nnty jmpe kt airport~
hehehe~~

p/s-malay does not mean muslim in singapore~hanya sekdr kaum~
sedey gak coz kte da biasa ngan malay is muslim~huhu

namesayerien said...

dilla!!!!
lpas aku bace post ko ni
aku da jadik homesick da
hahahhaha
jumpe ko di ganu tersyg!!!
same2 serang kedai kain juki
bli kain baju raye haha

aaahh aku xcited nk balik xleh tido neh^^

Kfid said...

itu seorang suami yg tak berguna...

Nurulaini binti Taib said...

cant wait to hv u at home too.. hahahaha.. =)

*sUnNyMiSo* said...

alwez ookies :
hrp tak trlmbt nk ckp gud luck juge!!rs cam nak tido kat airport je mlm tuh!hehe

namesayerien :
haha..
x abes2 ngan homesick ko!
jupe ko juge nati..
kite ronggeng satu t'ganu.
hehe

kfid :
realiti yg pahit utk ditelan.
chewahh!!
mane mau cari yg btol2 brgune ye??
hmmm

sis :
ceh.
tggu ade maksud.
nyampah aku!!!!!

Nurulaini binti Taib said...

hahahahahhaahhaha... cant help it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...